ASIGURARE CASCO

CASCO este o asigurare facultativă în baza căreia societatea de asigurare achită despăgubiri pentru avariile accidentale (parțiale sau totale) și/sau furtul (parțial sau total) suferite de vehiculul asigurat și înscris în polița de asigurare.

Achiziționarea unei polite CASCO auto poate fi o decizie importantă, iar diferențele între ofertele asiguratorilor pot fi semnificative. Apelează la un broker de asigurare, pentru că aceștia dispun de expertiza necesară de a analiza riscurile și de a identifica produsele disponibile pe piață care să acopere eficient aceste riscuri.

Clauze care se pot adauga suplimentar:

  • Pierderea și furtul cheilor;
  • Apa la motor;
  • Circulația în afara drumurilor publice (off road);
  • Reîntregirea automată a sumei asigurate;
  • Reparația la reprezentanța mărcii;
  • Accidente persoane.
Dacă intenționezi să achiziționezi o asigurare CASCO, e important să analizezi cu atenție ofertele asiguratorilor de pe piață, pentru a identifica produsul care să acopere eficient riscurile la care ești expus. În acest sens, recomandăm să te adresezi unui broker de asigurare, care dispune de expertiza necesară pentru a identifica produsul care ți se potrivește cel mai bine.
 
Oferta de asigurări CASCO este vastă, iar clauzele suplimentare pot fi adăugate în funcție de necesitățile fiecărui client. Unele dintre aceste clauze includ acoperirea pierderii și furtului cheilor, avarii cauzate de apă la motor, posibilitatea de a circula în afara drumurilor publice (off-road) și acoperirea daunelor corporale cauzate în urma unui accident.
 
În concluzie, asigurările CASCO sunt esențiale pentru protejarea vehiculului tău și pentru asigurarea despăgubirii în cazul unor evenimente neplăcute. Prin consultarea unui broker de asigurare, vei beneficia de expertiza necesară pentru a identifica produsul care ți se potrivește cel mai bine și vei avea o mai mare siguranță pentru tine și vehiculul tău în viitor.