Viorel Vasile MOCANU – partenerul tău în Afacerea Destine Holding!

Înainte de a parcurge această platformă, vizionează mesajul de aici:👇👇👇

Ce spui, te regăsești într-o astfel de situație?

     Dacă dorești să devii Broker și să lucrezi de oriunde vrei, înseamnă că ești pe drumul cele bun.

     Dacă dorești să câștigi un venit suplimentar în timpul liber, atunci, să știi că ești în locul potrivit!

      Ai ocazia să te înscrii acum la un curs online, în care vei învăța cum să-ți dublezi venitul și să fii independent financiar,  fără să pleci de la jobul actual!

      Decât să ai un job pentru a trăi din salariu de la o lună la alta și să-ți permiți doar un concediu pe an, mai bine hai să ne suflecăm mânecile și să ne punem pe treabă. Ce spui? Nu este niciodată prea târziu să devii ceea ce ai vrut dintotdeauna.

       Înscrierea la curs este posibilă cu un click pe ÎNSCRIE-TE ACUM și completarea tuturor datelor și chiar aici:👇👇👇

Ce îți oferă acest curs?

 E locul unde ai ocazia să te informezi teoretic și practic cu privire la modul de dezvoltare a unei afaceri în cadrul Destine Holding!

       Vei afla pașii, detaliile și soluțiile celui mai bun model de afacere, nu doar pentru a supraviețui, ci pentru a prospera și a deveni independent financiar.

       Acest model de afacere este recomandat spre exemplu de Robert Kiyosaki și dacă acest model de afacere este suficient de bun pentru un om ca Robert Kiyosaki, atunci cu siguranță este la fel de bun si pentru tine!

       Așa că, înscrie-te și vei avea parte de O Afacere la Cheie, în care:

  • Îți vei putea face programul așa cum vrei tu.
  • Nu vei mai depinde de nimeni, tu ești propriul tău șef.
  • În funcție de implicarea ta, vei avea acces la venituri nelimitate.

      Cu ajutorul meu, vei începe una din cele mai profitabile călătorii din viața ta,  iar asta se va realiza ca urmare a alegerii tale de a te dezvolta și de a prospera ca persoană.

       Poți face parte din cei 3% români care se educă continuu și câștigă din asta.

       Și pot să te asigur că vei ajunge să trăiești stilul de viață pe care ți-l dorești și îl iubești.

Și acum, despre mine și Prezentarea Afacerii la Cheie !

 Sunt Viorel Vasile MOCANU și sunt pasionat de tenis, de schi și de interacțiunea cu oamenii.

       Dorința și motivul principal pentru care mă dedic atât de mult în domeniul brokerajului, este să ajut cât mai mulți oameni să își găsească soluții la nevoile din viața lor și să-și atingă potențialul maxim din punct de vedere al prosperității personale și financiare.

      Acest domeniu m-a atras foarte mult, este ca un Magnet și cred cu tărie, că și tu poți să îți atingi potențialul maxim într-o astfel de afacere.

       Reține: Eu voi fi pentru tine viitor mentor și coordonator care te va ajuta să reușești, la fel cum am reușit și eu.

   Înscrierea la curs este posibilă cu un click pe ÎNSCRIE-TE ACUM și completarea tuturor datelor și chiar aici:👇👇👇

Cine este Destine Holding și serviciile oferite de companiile din cadrul DESTINE HOLDING SA, se pot urmări aici:👇👇👇

     DESTINE HOLDING SA. a fost creat în anul 2007 și este autorizat ca furnizor de programe educaționale în domeniul asigurărilor, oferind un avantaj important în procesul de pregătire al reprezentanților (colaboratorilor) săi.
     Ca urmarea a evoluției noastre graduale și a pregătirii continue, am devenit astăzi brokerul de asigurare cu cel mai mare număr de asistenți în brokeraj autorizați la nivel național (peste 9.000 de colaboratori).
     Reunește toate companiile nominalizate mai sus, sub o singură cupolă, companii specializate pe domeniile de activitate autorizate.
     De asemenea, DESTINE HOLDING SA prin partenerii săi, oferă servicii de asistență (rutieră și la domiciliu) respectiv servicii financiare conexe domeniului asigurărilor, generând astfel soluții dinamice și globale clienților săi.

     La Nova Destine Assistance, oferim o gamă variată de asigurări de călătorie concepute pentru a te proteja în timpul vacanțelor tale în străinătate.

     De la asigurarea medicală, la protecția bagajelor și a anulării călătoriei, toate produsele noastre sunt proiectate pentru a-ți oferi o protecție cuprinzătoare și o liniște deplină în timpul pe care îl petreci departe de casă.

     Cu acoperire la nivel global, poți călători cu încredere, știind că ești protejat de asigurarea de călătorie, creată special pentru nevoile tale particulare.

     Aici vei găsi toate informațiile necesare despre beneficiile fiecărei polițe de călătorie pe care o oferim, astfel încât să poți alege cu încredere asigurarea potrivită pentru următoarea ta aventură.

     Destine Imobiliare, vine în întâmpinarea dorinței clienților / persoanelor fizice de a-și găsi locul ideal pentru a-l numi ACASĂ, dar și a persoanelor juridice, care au nevoie de un spațiu industrial / comercial, pentru a-și extinde activitatea economică.

MISIUNEA

     Este aceea de a oferi servicii de vânzare / cumpărare terenuri / spații comerciale, prin intermediul agenților calificați din industria imobiliară, astfel încât, aceasta sa devina prima alegere a clienților – persoane fizice sau juridice.

Destine Holidays, vine în întâmpinarea turiștilor cu un concept nou care să satisfacă nevoia de călătorie a acestora și anume Brokerul tău de vacanțe. Prin acest concept, turiștii Destine Holidays pot compara ofertele de călătorie a celor mai importanți Tour Operatori atât din România, cât și din străinătate. Turiștii își pot alege singuri cu ce Tour Operator să călătorească în vacanță, în urma unei consultanțe axate pe nevoile acestora. Destine Holidays devine astfel hypermarketul de vacanțe, locul în care putem găsi cea mai complexă și mai variată gamă de servicii turistice

       Destine Leasing, oferă o gamă de produse și servicii adaptată realității economice din România și se adresează, în principal, persoanelor fizice neeligibile pentru obținerea finanțărilor de la instituțiile bancare, respectiv:

 • Leasing imobiliar
 • Sale & Leaseback imobiliar

   Înțelegem, anticipăm și venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri.

Pe linia creditelor bancare: 

       Destine Broker de Asigurare-Reasigurare, oferă soluții pentru clienții din portofoliu, pentru intermedierea / transmiterea de recomandări  pentru următoarele tipuri de credite:
 • Prima Casă.
 • Credite nevoi personale și credite auto.
 • Credite ipotecare și imobiliare.
 • Refinanțări.
 • Credite pentru investiții / Linii de credit.
 • Credit pentru construcții viitoare.
 • Card de credit.

      O pensie privată facultativă = O viață sigură și liniștită la bătrânețe!

      Cu sprijinul consultanților Destine Broker de Asigurare-Reasigurare, clienții noștri pot fi orientați în vasta gamă de produse din categoria pensiilor private obligatorii și facultative, pentru a alege cel mai potrivit fond de pensii, adaptat nevoilor lor.

      Cei care acordă atenție viitorului, vor deține controlul asupra tuturor aspectelor vieții și vor trăi viața așa cum și-o doresc, fiindcă, alegerile bune fac diferența.

Principalul motor din cadrul companiei DESTINE HOLDING, este: Destine Broker de Asigurare – Reasigurare!

      Este una dintre cele mai puternice companii de brokeraj de asigurare din Romania, cu o poziție de top in clasamentele pieței de profil, fiind specializați în consultanță în asigurări și intermedierea unei game largi de produse de asigurare pentru persoane fizice și juridice.

Valorile noastre principale:

 • Performanța ne motivează să abordăm orice activitate cu profesionalism.
 • Ne angajăm ca partener de cursă lungă în relația cu fiecare membru al echipei noastre.
 • Susținem dezvoltarea potențialului individual angrenat în echipă.
 • Creăm și asigurăm membrilor echipei noastre oportunități de continuă dezvoltare.
 • Ne place ceea ce facem și suntem dornici să ne ajutăm clienții și colaboratorii.
 • Suntem capabili să ne adaptăm profesional la orice noi circumstanțe.

Destine Broker de Asigurare – Reasigurare, o companie cu sediul central în Ploiești, a ocupat locul 3 în clasamentul general al companiilor de brokeraj din România, conform rezultatelor oficiale publicate în raportul ASF pe 2023.

     DESTINE Broker de Asigurare – Reasigurare, parte a DESTINE Holding, este una dintre cele mai apreciate companii de brokeraj în asigurări.

Performanţa ne motivează să abordăm orice activitate cu un profesionalism care generează maxim de profitabilitate pentru toţi cei implicaţi.

Profitabilitatea Companiei Destine Broker de Asigurare – Reasigurare!

      Evoluția primelor brute încasate an de an din anul 2008 și până în anul 2023, ne demonstrează că DESTINE BROKER DE ASIGURARE-REASIGURARE SRL este în topul companiilor profitabile din acest domeniu.

       Cu o cifra de afaceri de peste 100 milioane de euro, DESTINE BROKER DE ASIGURARE – REASIGURARE este una dintre cele mai puternice companii de brokeraj de asigurare din Romania, cu o poziție de top in clasamentele pieței de profil.

Premiile și distincțiile acordate în cadrul Galei Premiilor Brokerilor de Asigurări, sunt cele care confirmă binemeritatul loc de pe podium.   

     În cadrul galei Premiile Brokerilor de Asigurare 2024, gală organizată de Publicațiile XPRIMM, Destine Broker a fost onorată cu Trofeul de Excelență în Asigurări Retail. Acest premiu reprezintă o recunoaștere a eforturilor continue ale echipei noastre în a satisface cerințele clienților, consolidând în același timp standardele ridicate ale serviciilor.

Destine Broker De Asigurare – Reasigurare, oferă servicii de consultanță în asigurări și intermedierea unei game foarte largi de produse de asigurări pentru clienții persoane fizice și juridice, în acord cu cerințele fiecărui client în parte, având în portofoliu, toate tipurile de asigurări (generale și de viață) și de la toate companiile, pensii private și credite bancare.

     Produsele oferite acoperă orice nevoie a unui client, pornind de la o asigurare RCA, asigurare CASCO, asigurare de studii pentru copiii și terminând cu soluții profesionale de asigurare de răspundere civilă profesională, sau, asigurare medicală de top la nivel internațional.

Parteneri valoroși!

     Performanța Destine Broker de Asigurare Reasigurare se dezvoltă  și crește din două direcții.

     Munca de echipă este o direcție de dezvoltare pentru că numai Împreună suntem PUTERNICI.

     Cea de a doua direcție este dezvoltarea parteneriatelor cu Societățile de  Asigurări/Instituții bancare, jucători importanți în piața de asigurări/servicii financiare, iar produsele oferite de către parteneri, dau calitate vânzării.

Rolul nostru ca Asistenți în brokeraj în sistem MLM.

 • Reprezentăm interesele asiguratului (clientului), în raport cu partenerii noștri.
 • Intermediem toate tipurile de polițe de asigurare și de la toți partenerii asigurători.
 • Dezvoltăm propria afacere în sistem MLM, prin formarea unei echipe de colaboratori.

       Beneficiile afacerii Destine, sunt cele 9 FORME DE PROFIT în sistem MLM. și cele mai importante beneficii pe care le ai dacă decizi să fii partener în afacerea Destine, s-ar descrie astfel:

  • Îți crești veniturile exponențial.
  • Este o oportunitate cu risc minim, dar cu un mare potențial de recompensare.
  • Adaugi valoare colegilor și să îți mărești influența în comunitatea în care trăiești.
  • Devii o persoană mai bună, cu alte cuvinte vei prețui lucrurile corecte, iar când devii o persoană mai bună, îi ajuți și pe cei din jurul tău să devină mai buni.
  • Creezi relații pe viață, fiindcă, întâlnești oameni care vor deveni prieteni pe viață.
  • Începi cu o investiție financiară modică de 150 lei, pentru acces la cursul în platforma e-learning și apoi o investiție de 320 lei pentru examenul ISF și profiți de oportunitatea internetului, lucrând din confortul propriei tale case sau chiar de pe plajă.
  • Te trezești când ți-ai încheiat somnul și faci ceea ce te împlinește și te face fericit, fiindcă, lucrezi cu oameni care îți plac.
  • Ajungi să petreci foarte mult timp cu oamenii care sunt importanți pentru tine.
  • Nu ajuți doar o persoană, ci sute sau chiar mii de persoane să trăiască o viață mai bună.

Sistemul de carieră și condițiile de promovare în sistem MLM!

    Dacă îți dorești să fii înconjurat de mai multe oportunități în cariera de asistent în brokeraj în cadrul lui Destine Broker, să câștigi mai multă încredere, să ai rezultate atât pe plan profesional, dar și personal, este important să investești în tine și pas cu pas să crești în acest sistem de carieră. 

     Pe lângă aceste comisioane nominalizate în tabel, compania oferă BONUSURI celor mai performanți colaboratori și sunt bonusuri care ajută la evoluția rapidă în sistemul de carieră MLM, și constau în:

 • DUBLAREA punctelor personale în cadrul concursului Start Rapid.
 • Sprijin pentru a beneficia de avantajele concursului Debut Life (o excursie all inclusive / 7 zile în străinătate).

      Este de reținut și partea de comisionare oferită pe linia creditelor bancare, serviciilor imobiliare și pachetelor turistice și pentru a intra în posesia acestor informații, cu un click pe ÎNSCRIE-TE ACUM și completarea tuturor datelor, vei afla aceste detalii.

Exemple și studii de caz, privind avantajele sistemului MLM:


           Pornind de la nevoia clientului nostru, ai să vezi unde ajungem.
           Spre exemplu: Tu câte persoane cunoști care au nevoie de o asigurare?
          Dacă într-o lună ai promova asigurările nominalizate mai sus, știi care ar fi Venitul tău suplimentar? Îți spun eu. Conform calculelor de mai sus, rezultă un câștig de 6840 lei/an.

Dar acum te întreb: Tu pe cine cunoști în cercul tău de prieteni, care are nevoie de bani?
         De ce întreb?
        Vreau să îți arăt metoda multiplicării și unde te va duce acest timp de activitate. Vei observa cum va crește Venitul tău suplimentar.
        Cei 5, 30, sau 155 colaboratori cărora le vei oferi această oportunitate, prin multiplicare, dacă la rândul lor vor promova anumite tipuri de asigurări / servicii financiare, Venitul tău suplimentar, va crește conform datelor de mai sus/jos.
        Ce zici? Merită multiplicarea?
Am ajuns la concluzia finală despre MLM, care ne demonstrează soluțiile ce fac diferența între a reuși, sau nu în această afacere de tip MLM., respectiv:
      – diferența dintre o slujbă de vis și o viață de vis și s-a dovedit că MLM-ul este un vis real.
      – MLM – nu este o industrie, este o profesie.
      – cel mai important produs vândut în MLM. este LIBERTATEA.
      – fiecare colaborator din grup este un lider.
      – construim stabilitatea financiară și o viață frumoasă pentru fiecare colaborator în parte.
      – oricine poate face afacerea MLM, dacă are atitudine de antreprenor, nu de angajat.
      MLM-ul este cea mai mare oportunitate pentru fiecare dintre noi, de a ne ajuta unii pe alții. MLM, nu înseamnă să-ți dezvolți rețeaua, îți dezvolți colaboratorii tăi și EI îți dezvoltă grupul !
Actiuni viitoare!
          Pentru a avea acces la un Venit suplimentar consistent lună de lună, trebuie doar să iei atitudine și să schimbi ceva în viața ta. Poți afla și mai multe detalii despre aceasta AFACERE, inclusiv detaliile comisionării!
         TU, urmează pașii finali de înscriere în această afacere, iar eu îți voi explica ulterior datele tehnice, date tehnice care vor fi detaliate împreună cu alte informații și care vor fi prezentate în cazul în care decizi să închei contractul de pregătire profesională inițială cu noi, este un contract ce se completează, semnează și la acesta se mai atașează:
              – copia CI,
              – copia diplomei de studii(minim liceu)
              și
              – taxa de 150 lei (pentru acces la platforma de pregătire e-learning),  

   Înscrierea la curs este posibilă cu un click pe ÎNSCRIE-TE ACUM și completarea tuturor datelor și chiar aici:👇👇👇

   Înscrierea la curs este posibilă cu un click pe ÎNSCRIE-TE ACUM și completarea tuturor datelor și chiar aici:👇👇👇

Date de contact !

       În cazul în care ai întrebări sau ai nevoie de alte informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi la:

       Nr. telefon: 0746 605 395

       E-mail: viorel.mocanu@destine-broker.ro

       Site: www.asiguraredestine.ro