Asigurare de sănătate privată

O asigurare de sanatate privata este o optiune eficienta pentru a beneficia de servicii medicale la standarde de calitate superioare celor oferite de sistemul public de sanatate. Consultantii DESTINE BROKER DE ASIGURARE – REASIGURARE iti pot facilita accesul la o retea extinsa de clinici si spitale particulare, la medici specialisti si aparatura medicala de cea mai noua generatie, prin identificarea planului de asigurare cel mai potrivit pentru tine, adaptat bugetului de care dispui.

Produsele de asigurare facultative de sanatate acopera in mod uzual:

  • Consultatii
  • Spitalizare
  • Investigatii medicale
  • Interventii chirurgicale
  • Alte servicii medicale

Asigurare Essential Care

Stim ca in viata pot aparea uneori provocari, de aceea, am creat special pentru tine Asigurarea Essential Care, de la Metropolitan Life, iar daca tu esti protejat financiar te poti bucura mai mult si poti fi mai prezent alaturi de cei dragi.

Ai acoperire financiara pentru urmatoarele:

 

 

Asigurare CIGNA

Aceasta asigurare este dedicata oamenilor activi, care calatoresc, care doresc sa exploreze aceasta lume minunata focusati pe bucuria de a trai un sir de experiente fascinante, fara a tine cont de granite sau alte limitari. lndiferent de tara din care provin sau cea in care se deplaseaza, problemele locale ale unui sistem de sanatate nu vor mai constitui o preocupare pentru ei.

CIGNA ofera o polita flexibila atat din punct de vedere al acoperirilor, dar si in ceea ce priveste planurile de servicii acoperite. Asigurarea CIGNA va acoperi serviciile medicale pentru clienti existenti, in cazul in care se vor imbolnavi de Coronavirus (Covid-19).

Asigurarea privata CIGNA Global IPMI poate fi incheiata indiferent de varsta de aderare, profesie sau nationalitate. Se poate emite pentru fiecare individ major sau pentru familia extinsa. De asemenea, polita este flexibila, avand planuri optionale.