Tot ce trebuie să știi despre asigurări, într-un singur loc!

Ce ați spune să descoperiți informații valoroase, de care aveți nevoie?

În aceste clipuri video, veți găsi soluții personalizate și de calitate pentru nevoile dumneavoastră în legătură cu asigurările, călătorii, pensii, imobiliare și autoturisme. Cu profesionalism și atenție la detalii, ne propunem să vă oferim cele mai bune servicii, asigurându-ne că sunteți în siguranță și protejat în toate aspectele vieții.

Viorel Vasile Mocanu – partener Destine Broker, este aici pentru dumneavoastră cu toate informațiile de care aveți nevoie! Vă gândiți la o asigurare RCA sau poate chiar o asigurare facultativă de locuință? Vă întrebați care este vârsta pensionării? Aici puteți găsi toate răspunsurile!

Cu o vastă experiență și expertiză, domnul Viorel Vasile Mocanu, a înțeles că informația reprezintă putere. Mai mult, transmiterea corectă și accesibilă a acesteia poate face diferența în luarea unor decizii financiare inteligente. Astfel, el se asigură că furnizează informații de actualitate și sfaturi utile, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui client. Prin intermediul consultanței personale și a materialului educativ de calitate, domnul Mocanu reușește să alinieze obiectivele și nevoile clienților săi cu soluțiile potrivite. Astfel vă poate ajuta să luați decizii înțelepte și bine informate.


Viorel Vasile Mocanu – partener Destine Broker de Asigurare Reasigurare SRL.

Misiunea mea

  • Să protejez cel mai bine și să îmbunătațesc viața clienților mei, a familiilor și a afacerilor acestora și să dezvolt cu cei care iși doresc, o afacere profitabilă în cadrul companiei Destine.
  • Să respect regulile – cele externe (legale – legi, norme, etc.) și cele impuse și asumate de Destine.
  • Să ofer soluții de asigurare, creditare, imobiliare și turistice de calitate, care depășesc granițele serviciilor clasice și așteptările clienților Destine.
  • Să ofer asistență clienților la daune, pentru a nu se simți singuri.

Iar dacă îți dorești să rămâi în fiecare zi informat sau să discutăm, te invităm să ne urmărești și pe rețelele de socializare, Viorel Vasile MOCANU-Partener Destine Broker de Asigurare-Reasigurare SRL  !