Asigurarea de viață

O asigurare de viata este considerata a fi produsul cel mai altruist al planurilor financiare. Pentru ca cel care isi asigura viata o face intotdeauna in beneficiul celor apropiati, din grija pentru acestia.

Asigurarile de viata sunt produse complexe, care, pe langa protectie, ofera si alte avantaje, cum ar fi economisirea, investirea, obtinerea unor venituri pe o perioada determinata sau transformarea acestora in pensie viagera, tratament medical etc.

Asigurarile de viata reprezinta planuri financiare complexe, care se incheie pe termen mediu sau lung. De aceea, intelegerea clauzelor contractuale si selectarea produsului potrivit sunt esentiale.

Cum te putem ajuta

Un consultant DESTINE BROKER DE ASIGURARE- REASIGURARE te poate ajuta intotdeauna in alegerea produsului potrivit pentru tine, care sa iti asigure confortul financiar de care ai nevoie. Programeaza o intalnire cu un consultant, aici.

Ce optiuni are familia ta in cazul in care, din cauza unui eveniment neprevazut, veniturile cu care tu contribui la bunastarea acesteia ar disparea? Daca raspunsul la aceasta intrebare este “nu stiu” o solutie inteligenta si facila este o asigurare de viata cu componenta de protectie.

Cu ajutorul asigurarii de viata familia ta isi poate pastra standardul material in situatii neasteptate.

O asigurare de viață este concepută pentru a proteja și asigura bunăstarea celor dragi în cazul unui eveniment neprevăzut. Pe lângă protecție, aceste asigurări oferă și beneficii suplimentare, cum ar fi economisirea, investirea și venituri pe termen lung. Încheierea unei asigurări de viață pe termen mediu sau lung este complexă și necesită consultanță de specialitate, pe care un expert de la DESTINE BROKER DE ASIGURARE-REASIGURARE o poate oferi. Alegerea corectă a produsului asigură confortul financiar necesar și menținerea standardului de viață al familiei tale.