ASIGURARE RCA

RCA-ul reprezintă o asigurare auto obligatorie prin lege pentru fiecare proprietar de autovehicul menită să despăgubească persoanele prejudiciate in urma unui accident provocat de autoturismul pentru care s-a emis polița.

Când ești la volan, sub stresul traficului aglomerat, expus riscului unui accident, polița obligatorie de răspundere civilă auto (RCA) devine cel mai bun aliat. Chiar dacă asigurarea RCA este obligatorie, nu toate companiile de asigurări oferă aceleași servicii. Consultanții de la Destine Broker de Asigurare – Reasigurare te pot ajuta să îți alegi asiguratorul RCA. Astfel, în cazul în care ești implicat într-un accident rutier de care ești vinovat, răspunderea ta va fi protejată la standarde de cea mai bună calitate.

Riscuri acoperite de polita RCA

Riscurile acoperite de polita RCA, potrivit legislației în vigoare, sunt următoarele:

  • Pagube materiale, vătămări corporale sau deces, produse terților din culpa asiguratului;
  • Pagubele produse ca urmare a lipsei de folosință a autovehiculului avariat;
  • Cheltuielile de judecată efectuate de persoana prejudiciată.
Dacă ești în căutarea unei asigurări auto cu prețuri competitive, ai ajuns în locul potrivit! Destine Broker de Asigurare – Reasigurare te poate ajuta să găsești o asigurare RCA ieftină și adaptată nevoilor tale.
 
Este important să compari mai multe oferte de asigurare RCA pentru a obține cel mai bun preț. Destine Broker poate oferi o gamă diversificată de asigurări RCA. Echipa de consultanți poate verifica rapid asigurarea auto existentă și poate oferi opțiuni personalizate, astfel încât să poți alege cea mai bună poliță de asigurare RCA pentru tine.
 
Asigurarea RCA îți oferă siguranță și liniște în trafic. Fie că ai nevoie de o asigurare RCA ieftină sau că dorești să îți verifici asigurarea auto actuală, Destine Broker poate fi partenerul de încredere care te va ghida în procesul de găsire a celei mai bune asigurări RCA.
 
Pentru mai multe informații și pentru a găsi cea mai potrivită asigurare RCA pentru tine, ia legătura cu noi! Te vom ajuta cu plăcere să-ți protejezi vehiculul și să fii în siguranță în trafic.