Asigurare de călătorie

Asigurarea de călătorie te protejează financiar împotriva eventualelor costuri medicale de pe parcursul călătoriei tale în afara țării.

Prețul pentru o asigurare medicală de călătorie în străinătate se stabilește în funcție de durata și scopul călătoriei, țara de destinație și vârsta asiguratului. Mergeți liniștiți în concediul mult visat! Acum, cu asigurarea de călătorie de la Destine Broker, totul este mai simplu!

Riscuri acoperite de o asigurare de călătorie:

  • Costurile tratamentului medical de urgență (sunt incluse costurile pentru: medicamente, diagnosticare și spitalizare);
  • Costurile repatrierii pentru continuarea tratamentului în țară;
  • Repatrierea corpului în caz de deces;
  • Cheltuieli pentru transportul efectuat de serviciile de ambulanță, până la cel mai apropiat spital sau la cel mai apropiat medic;
  • Tratament chirurgical de urgență;
  • Tratament stomatologic de urgență;
  • Suplimentar, se pot asigura bagajele.
Siguranța în timpul călătoriilor este cheia pentru o vacanță plăcută și fără griji. Atunci când călătorești în străinătate, asigurarea de călătorie este esențială pentru a te proteja împotriva costurilor medicale neprevăzute. Asigurarea medicală de călătorie îți poate oferi o liniște sufletească și îți poate proteja bugetul, indiferent de țara în care călătorești sau care este scopul călătoriei.
 
Destine Broker, îți oferă cea mai bună asigurare de călătorie, astfel încât să te poți bucura de concediul mult visat. Asigurarea călătorie acoperă costurile tratamentului medical de urgență, inclusiv medicamentele, diagnosticarea și spitalizarea. De asemenea, te protejează în caz de repatriere în țara de origine pentru continuarea tratamentului, sau repatrierea corpului în caz de deces.
 
În plus, cheltuielile pentru transportul efectuat de serviciile de ambulanță, până la cel mai apropiat spital sau la cel mai apropiat medic, precum și costurile pentru tratamentul chirurgical și stomatologic de urgență sunt, de asemenea, acoperite prin asigurarea medicală de călătorie.
 
Alegeți asigurarea sănătate călătorie de la Destine Broker și te vei bucura de o călătorie în afara țării mai liniștită și fără griji!