fbpx

 

Viorel Vasile MOCANU – partenerul tău în Afacerea Destine Broker!

Devino broker. Lucrează de oriunde vrei și câștigă un venit suplimentar în timpul liber!

Un curs online în care înveți cum să-ți dublezi venitul fără să pleci de la jobul actual!

https://www.youtube.com/watch?v=4R32PrhI_iA&t=45s

Vrei să trăiești fără grija zilei de mâine?

       Sunt sigur că îți dorești să ai o viață liniștită, în care să simți o anumită siguranță din punct de vedere financiar.

Dar sunt sigur că ai acea reținere, fiindcă nu știi cum să faci să ajungi la acea siguranță financiară și probabil te gândești la faptul că nu te-ai descurca dacă ai face pasul spre un domeniu nou, cum este cel al brokerajului.

Așa-i? Dar, ce doare mai mult?

Să stai doar în locul în care te găsești acum, fără perspective și fără siguranța zilei de mâine, sau să fii în locul care aduce prosperitate în viața ta?

Înainte de a merge mai departe, vreau să îți spun din start: SE POATE!

Să știi că în acest moment, mulți din jurul nostru sunt ca într-o cursă a șobolanului. Ai auzit de cursa șobolanului? Un șobolan ce aleargă pe o roată ce se învârte încontinuu, fără să ajungă vreodată undeva?

Și muncești și tot muncești, iar când ajungi să fii epuizat, dependent de cineva, bolnav, sărac, confuz, te întrebi: Oare unde am greșit, doar am făcut tot ceea ce trebuia?

Da, ai făcut tot ceea ce trebuia, dar, nu te-ai gândit cu adevărat la tine, ci te-ai gândit mai mult la locul de muncă unde ai fost angajat, ai lucrat pentru altcineva, nu pentru tine.

Nu uita un lucru esențial: Jobul tău s-ar putea să nu mai fi relevant peste10 ani! Ce vei face atunci? E posibil ca atunci, să fie prea târziu să înveți și să te educi cu privire la tehnologiile care schimbă lumea.  E ca un cerc vicios, unde simți că nu există ieșire.

       Și totuși există ieșire. 

       Acum ai șansa să schimbi direcția și îți aduc în atenție doar câteva motivații care să te determine să faci pasul spre domeniul brokerajului:

  • Poți lucra de oriunde,
  • Câștigi bani și pe măsura productivitații tale și a dezvoltării și multiplicării afacerii tale, fără să ai limite impuse de altcineva și ai control asupra situației financiare, 
  • Vei primi distincții și bonusuri,
  • Ai mai mult timp liber pentru tine și familie și îți poți crește copiii așa cum ți-ai imaginat, fără a mai duce dorul copiilor,
  • Nu mai ești sclavul ceasului deșteptător, fiindcă, nu ai program, ți-l faci așa cum vrei tu,
  • Nu mai trebuie să mergi la un job pe care îl urăști,
  • Nu mai ești frustrat din cauza șefului, fiindcă, aici nu ai șef, ai doar prieten care îți dorește binele,
  • Ai posibilitatea să dezvolți o afacere în care investești doar timp, energie și nu bani ca în alte afaceri,
  • Scapi de rutina zilnică obositoare, vei întâlni oameni și prieteni noi și te vei integra într-un grup care cultivă aceleași valori,
  • Vei lucra pentru visul tău, nu pentru profitabilitatea altora, 
  • Te vei dezvolta personal și îți vor fi recunoscute meritele, vei fi apreciat la adevărata ta valoare.

       Te întrebi CUM să faci ca să se întâmple toate astea?

Inspiră-te din povestea mea!

        Să știi că nimic nu se rezolvă fără acțiune din partea ta. Poți veni alături de mine și vei învăța să trăiești și tu altfel.           

       Eu personal am trăit și trăiesc momentul acesta de libertate și aș dori să-l trăiești și tu.

       Dacă aștepți și speri ca viața ta să se schimbe pur și simplu, nu faci altceva decât să te minți singur(ă).

       Singurul mod prin care problemele se vor rezolva este acțiunea. Dacă vrei să schimbi ceva în viața ta, trebuie să faci ceva pentru asta.

       De fapt, adevărata provocare este să îți transformi obiceiul.       

       Adică să îți iei o clipă privirea de la ceea ce se întâmplă acum cu tine și cu viața din jurul tău și să te gândești doar la tine. 

       Îți garantez că lumea nu se va prăbuși. Ba mai mult, tu vei deveni mai puternic(ă), mai echilibrat(ă), mai fericit(ă) și mai capabil(ă) pentru a trăi viața ce ți-o dorești. Și poate fi o viață fără stres.

       De ceva timp, ai avut acces la newsletterul meu, la pagina mea de afacere, eventual ai intrat și mai studiat și ai văzut că îmi place să dau mai departe tot ceea ce știu și că vreau să-i inspir mereu pe alții, să fiu creativ și să aduc plus valoare oamenilor cu care interacționez.

       Să știi că orice început are și momente care nu îți aduc imediat rezultate și bucurii așa cum ți-ai dori, dar, când îți dorești să ai o afacere prosperă cum este Destine Broker, mai întâi treci prin etapele creșterii, precum crește un bebeluș și apoi simți cu adevărat rezultatele în acest tip de activitate.

       Eu personal, am dedicat peste 13 ani din viața mea aceastei afaceri și am crescut-o ca pe un copil și acum simt roadele muncii mele. 

       Ca orice început, să știi că nu mi-a fost ușor, funcția în care eram încadrat în serviciul militar presupunea maximă responsabilitate în organizarea activităților ce le desfașuram zi de zi în unitate și trebuia să demonstrez un anumit model de comportament, astfel încat, nimeni să nu îmi reproșeze că amestec serviciul militar cu domeniul brokerajului în asigurări.

       Acest domeniu l-am abordat doar în timpul meu liber și ca să reușesc, nu am făcut altceva decât să mă implic cu AMBIȚIE și PERSEVERENȚĂ, findcă, eram conștient că se poate și că voi reuși.

       Îmi aduc aminte că la început de drum în această afacere, am transformat barul din mobila de sufragerie în birou de documente, iar autobuzul Brad-Cîmpeni a fost multă vreme puntea de legatură dintre mine și colegul ce coordona echipa din Cîmpeni în ceea ce privește transferul documentelor de asigurări, sau colegii din echipa mea ce mergeau către Hunedoara sau Deva, erau FAN-CURIERUL meu pentru a pune la dispoziția colegilor din aceste localități documente de asigurări de care aveau nevoie.

       Nimic din ceea ce am realizat, nu s-ar fi întâmplat dacă nu aș fi fost deschis la ceea ce e valoros în viața noastră, dacă nu aș fi oferit cu toata deschiderea din ceea ce am acumulat eu ca și experiență în acest domeniu, iar acest mod de a fi al meu, a determinat oamenii să vină alături de mine, sunt oameni care și-au dorit să obțină cu adevărat rezultate în afacerea Destine Broker.

       Dar au fost și oameni care au răspuns NU la o posibila colaborare !

       Aceste NU-uri, m-au determinat și m-au ambiționat și mai mult să mă implic pentru a dezvolta acest tip de afacere, fiindcă, știam așa: Dacă unii au reușit, de ce nu aș reuși și eu!

       Am simțit undeva înăuntrul meu, că după trecerea în rezervă din sistemul militar, împlinirea profesională în lumea antreprenoriatului va fi cea care îmi va aduce alte bucurii și împliniri, deși eu activasem în alt domeniu de activitate.

       Voiam să simt altfel libertatea și prosperitatea financiară, simțeam că pot mai mult și tocmai de aceea am făcut acest pas. 

       De când am început această afacere, am reușit să-mi rezolv multe din problemele mele financiare și tocmai de aceea vin către tine cu gândul de a-ți arăta și ție cum poți face.

      Pentru că eu lucrez cu succes în mediul online, consider că acum e momentul tău și pentru asta am creat acest Curs.

       Așa că, e bine să o luam cu începutul și lasă-mă să te ghidez pe drumul acesta! 

       Îți voi oferi acele informații și detalii practice care te vor face să înțelegi cum vom porni la drum în acest tip de activitate.

       Voi face tot posibilul pentru ca tu să ai rezultate la fel de bune ca ale mele și abia aștept momentul acela ! 

       Te voi ghida cu răbdare, cu teorie și exemple.

       Însă înainte să începem, vreau să îți spun cum mi s-a îmbunătățit mie viața:

  • Cel mai important lucru, este că fac ceea ce îmi place și misiunea mea de a ajuta cât mai mulți oameni să scape de grijile financiare a dat roade,
  • Simt că trăiesc liber, am timp pentru mine și cei dragi mie ( în afacerea clasică, timpul pentru mine și familie nu exista),
  • Lucrez de acasă ( în afacerea clasică trebuia sa merg la sediul firmei ),
  • Am scăpat de grijile financiare și am ajuns să am un venit pasiv consistent din această afacere,
  • Câștig în timp ce învăț și afacerea pe care o dezvolt nu are limite din punct de vedere al câștigului, 
  • Am afacerea mea fără stocuri de marfă, fără sedii închiriate, fără angajați( în afacerea clasică ai angajați),
  • Și nu în ultimul rând, prin planul meu de marketing ce l-am creat, pot fi la dispoziția ta pentru a te ajuta.

       Îți dorești așa ceva? Atunci hai să începem!

Ce este cursul și cum se va desfășura?

       E locul unde ai ocazia să te informezi teoretic și practic cu privire la modul de dezvoltare a afacerii Destine!

       Vei afla pașii, detaliile și soluțiile celui mai bun model de afacere, nu doar pentru a supraviețui, ci pentru a prospera și a deveni independent financiar.

       Acest model de afacere este recomandat spre exemplu de Robert Kiyosaki și dacă acest model de afacere este suficient de bun pentru un om ca Robert Kiyosaki, atunci cu siguranță este la fel de bun si pentru noi!

       Așa că, te poți înscrie în cursul Debutul tău spre un Venit Suplimentar și Construcția Propriei tale Afaceri și te invit într-o călătorie frumoasă de 3 webinarii, care se vor desfășura pe durata a 2 săptămâni, la sfârșitul căreia:

  • Vei avea afacerea ta cu rezultate, în care veniturile sunt nelimitate, poți câștiga chiar și mii de euro lunar,
  • Îți vei putea face programul așa cum vrei tu,
  • Nu vei mai depinde de nimeni, tu ești propriul tău șef.

      Cu ajutorul meu vei începe una din cele mai incitante și profitabile călătorii pe care le vei face vreodată,  iar asta se va întampla ca urmare a alegerii tale de a te dezvolta și prospera ca persoană.

       Poți face parte din cei 3% români care se educă încontinuu și câștigă din asta.

       Și pot să te asigur că vei ajunge să trăiești stilul de viață pe care ți-l dorești și îl iubești.

Despre Autor !

     

       Sunt Viorel Vasile MOCANU și sunt pasionat de tenis, de schi și de interacțiunea cu oamenii.

       Dorința și motivul principal pentru care mă dedic atât de mult domeniului în care activez, este să ajut cât mai mulți oameni să își găsească soluții la nevoile din viața lor și să-și atingă potențialul maxim din punct de vedere al prosperității personale și financiare.

       Având în vedere că am lucrat și în serviciul militar, am învățat foarte multe lucruri de-a lungul timpului, iar psihologia lucrului cu oamenii, dezvoltarea personală, coaching-ul sau marketing-ul, nu au făcut altceva decât să-mi adauge valoare la ceea ce fac în domeniul brokerajului.

       De aceea, acest domeniu mă atrage atât de mult, este ca un Magnet și cred cu tărie că și tu poți să îți atingi potențialul maxim într-o astfel de afacere.

       Reține: Eu voi fi pentru tine viitor mentor și coordonator care te va ajuta să reușești, la fel cum am reușit și eu. 

       Nu uita ca avem un sistem de lucru care s-a dovedit a fi de succes și te pot ghida împreună cu oameni din echipa mea, pas cu pas ca tu să poți scăpa de grijile financiare.

Beneficii ?

       O să descoperi și o să înțelegi care sunt beneficiile ce le primești de pe urma muncii tale, în urma serviciilor pe care le oferi clienților tăi pentru a le satisface nevoile. Și ele vor fi diverse. 

       Iată cele mai importante beneficii pe care le ai dacă decizi să intri în program:

  • Această afacere îți va permite să îți crești veniturile exponențial,
  • Este o oportunitate cu risc minim, dar cu un mare potențial de recompensare,
  • Această afacere îți oferă multe căi prin care să adaugi valoare celorlalți și să îți mărești influența în comunitatea în care trăiești,
  • Este locul unde să devii o persoană mai bună, cu alte cuvinte vei prețui lucrurile corecte, iar când devii o persoană mai bună, îi ajuți și pe cei din jurul tău să devină mai buni,
  • Această afacere crează relații pe viață, fiindcă, întâlnești oameni care vor deveni prieteni pe viață,
  • Se începe cu o investitie financiară modică de 100 lei și profiți de oportunitatea internetului, lucrând din confortul propriei tale case sau chiar de pe plajă,
  • Te trezești cand ți-ai încheiat somnul și faci ceea ce te împlinește și te face fericit, fiindcă, lucrezi cu oameni care îți plac,
  • Ajungi să petreci foarte mult timp cu oamenii care sunt importanți pentru tine,
  • Nu ajuți doar o persoană, ci sute sau chiar mii de persoane să trăiască o viață mai bună,
  • Dacă construiești o afacere mare și de succes, vei câștiga suficienți bani și timp pentru a merge oriunde dorești cu un autoturism ce îl primești ca distincție pentru munca depusă,
  • Și nu în ultimul rând, să te gândești la cauzele la care poți contribui: – e posibil să vrei să oferi ceva părinților tăi, sau altcuiva din familie, sau unei organizații care înseamnă ceva pentru tine și acest tip de activitate, te va ajuta în acest demers.

        În concluzie, această profesie este un incubator de dezvoltare personală și profesională, care aduce cu adevărat prosperitate în viața oamenilor, deoarece:

  • Vei învăța cum să-ți înfrunți temerile, 
  • Vei învăța cum să rezolvi probleme,
  • Vei învăța cum să-ți hrănești mintea cu gânduri pozitive și cum s-o protejezi de gânduri negative,
  • Vei învăța cum să crești, pentru a deveni mai puternic,
  • Vei învăța cum să conduci oameni,
  • Și nu în ultimul rând, ești recunoscut pentru anumite realizări.

CUPRINS !

Ce vei învăța în cadrul cursului!

Curs nr. 1

Cine suntem!Plecând de la cunoașterea Companiei Destine Holding, vei afla:

  • Ce servicii oferă fiecare companie în parte din cadrul Holding-ului;
  • Despre oamenii de succes din cadrul Companiei;
  • Care este viziunea, misiunea și care sunt valorile noastre;
  • Cu ce se ocupă cea mai importantă Companie din cadrul Holding-ului, adică Destine Broker de Asigurare-Reasigurare SRL.;
  • Serviciile intermediate prin Brokerul de Asigurare;
  • Partenerii cu care avem încheiate contracte și ce înseamnă să ai încheiate parteneriate cu toți asiguratorii ce activează în România;
  • Prin ce se diferențiază un asistent în brokeraj față de un agent de asigurare de la o societate de asigurări și cu ce ne ocupăm efectiv;
  • Rezultatele noastre financiare și premiile obținute în decursul anilor.

       Sistemul MLM!Voi începe cu:

  •  Explicațiile detaliate a ceea ce înseamnă MLM. și avantajele oferite de acest sistem de multiplicare;
  • Modalitățile de îmbogățire ale oamenilor în general și modalitățile de eliberare financiară prin acest sistem MLM construit de Destine Broker și cum vom acționa împreună;
  • Cele mai importante 4 lucruri din sistemul MLM;
  • Avatajele momentului și avantajele oferite prin Destine.
  • Despre concursuri și sistemul de carieră cu detalierea lui pentru înțelegerea corectă a acestuia.

       Practic, fiecare cursant are posibilitatea de a afla modalitățile prin care își poate dezvolta afacerea proprie în cadrul Destine și poate vedea exact pașii ce îi are de făcut pentru a evolua și a avea rezultate în această afacere.

       Sistemul de carieră și beneficiile lui!În cadrul acestui modul, vei afla următoarele:

  • Beneficiile sistemului de carieră folosit de Destine și voi detalia avantajele celor 9 Forme de Profit;
  • Detalierea mecanismului prin care evoluăm în sistemul de carieră cu explicații concrete;
  • Avantajele startului rapid în afacerea Destine;
  • Pași și condiții de îndeplinit la fiecare nivel confirmat din sistemul de carieră și beneficiile oferite de fiecare nivel în parte;
  • Ce înseamnă să iei o decizie care îți poate schimba viața, dacă vei porni alături de mine în această călătorie și cum te pot ajuta concret în această călătorie.

        Vom trece apoi la discuțiile finale legate de contractul cu Destine și modul de accesare a user-ului pentru activarea platformei.

Curs nr. 2

       Voi pune accent pe:

  • Modul de lucru practic în platforma e-learning, cu prezentarea tuturor informațiilor,
  • Activarea contului pe platforma ISF.,
  • Prezentarea platformei Destine Broker, punând accent pe partea informativă, dar și pe partea practică de emitere a unor tipuri de polițe și a modului de promovare a serviciilor pe linia creditelor bancare și serviciilor imobiliare
  • Instalarea și activarea aplicațiilor Brokernet și platformei Destine pe telefonul mobil, cu explicații pentru folosirea acestora,
  • Prezentarea platformei Destine Holidays, cu explicații practice de promovare/vânzare a pachetelor turistice,
  • Pașii de completare a Listei de nume și modul de utilizare a acesteia,
  • Acțiuni de promovare/vânzare a asigurărilor de viață cu explicații și care sunt beneficiile promovării/vânzării, atât pentru clienți cât și pentru cei care activăm în domeniul brokerajului,
  • Explicarea pașilor privind participarea la seminariile/cursurile organizate de Destine, cu beneficiile acestora,
  • Acțiunile practice ce urmeaza a fi efectuate pentru construcția propriei afaceri, folosind informațiile din Lista de nume,
  • Cum să obții un DA, din partea viitorilor colaboratori,
  • Pașii de urmărit pentru a fi la curent cu informațiile transmise de mine pe canalele de comunicare.

Curs nr. 3

       Voi pune accent ÎN MOD DEOSEBIT, pe:

  • Finalizarea acțiunilor de lucru în primele două săptămâni de la intrarea în Destine Broker, pentru a beneficia de avantajele concursului Startul rapid și Debut Life.
  • Discuții libere pentru a răspunde la întrebările / nevoile participanților și prezentarea acțiunilor viitoare de promovare / vânzare a serviciilor din portofoliul de produse și servicii Destine.

BONUSURI !

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, ai șansa unor bonusuri valoroase pentru acest proiect!
Credite 2

Sprijin pentru a beneficia de avantajele concursului Start rapid!

DSC_1034

Sprijin pentru a beneficia de avantajele concursului Debut Life (o excursie all inclusive / 7 zile în străinătate)!

GARANȚII !

       Să știi că am extraordinar de multă încredere în acest curs.

       Și spun asta, datorită faptului că lucrurile aici chiar funcționează. Oricine poate obține rezultate și își poate dezvolta o afacere așa cum am dezvoltat-o și eu.

       Deci îți pot garanta că funcționează.

       Dar, pentru că este normal să fii reticent(ă), îți ofer pe lângă cuvântul meu și Garanția 100%.

       Dacă nu ești mulțumit(ă) de curs și de materiale, sau dacă pur și simplu nu-ți place ce vei auzi și vedea, ai 14 zile la dispoziție (de la începerea efectivă a cursului, adică de la data primei întâlniri live de pe 06 Octombrie 2020) ca să îți ceri banii înapoi.

       Dacă vei face asta, îți voi returna suma integrală, fără alte întrebări.

       Dar, îți garantez, că vei primi 100% garanție de satisfacție, fiindcă, aprecierile clienților noștri înscrise în diploma atașată reprezintă dovada a ceea ce facem noi pentru ei. 

Ce pierzi daca nu te inscrii la curs?

        Dacă nu te înscrii:

  •  Vei duce în continuare aceeași viață, probabil  neîmplinită și ratezi șansa de a avea viața pe care o visezi.
  •  Vei pierde șansa să lucrezi într-o companie de top din România, alături de o persoană care îți oferă toată experiența în ceea ce privește pornirea și construcția afacerii tale.

Testimoniale!

Am ajutat deja sute de oameni! Mai jos ai comentariile fie la postările de pe Social Media, fie de pe e-mailuri și ele reprezintă dovada interesului pentru o astefl de activitate!

Hai să recapitulăm ce anume primești!

       Am ajuns la finalul prezentării acestei pagini și îți pot spune așa:

  • În cursul ce urmează să te înscrii, vei găsi fundația pe care poți construi o viață împlinită.
  • Este calea care a schimbat viețile a zeci de mii de oameni din România, printre care și a mea.
  • Poate pare ciudat să auzi, să vezi și să înveți lucrurile astea.
  • Poate crezi că cele prezentate sunt doar în filme, în care totul merge perfect de la A la Z.
  • Însă nu este așa. În toate filmele, partenerii de afaceri, trec și prin momente de cumpănă, dar, eu cu colegii din echipa mea, vom fi alături de tine.
  • De aceea, îți propun astăzi să vii alături de mine, pentru a învața cum să ai succes și o viață așa cum ți-ai dorit-o dintotdeauna.
  • Știu că ești cumva sceptic(ă) și e PERFECT NORMAL să fii așa.
  • Poate ai încercat deja o groază de lucruri și nimic nu a funcționat.
  • Dar, eu sunt 100% încrezător atunci când îți spun că se poate.
  • Depinde DOAR DE TINE!
  • Alege să faci primul pas către un Venit Suplimentar și apoi să-ți construiești Propria Afacere, așa cum ai visat întotdeauna!
  • Nu Ai Nimic De Pierdut…
  • Și din experiența personală, îți pot spune că oamenii regretă DOAR lucrurile pe care nu le-au făcut…
  • Așa că nu mai ezita!
  • Sunt aici pentru tine și îți promit tot sprijinul meu.
  • De asta te asigur că VEI REUȘI!

       Vino alături de mine și hai să facem lucrurile să fie așa cum trebuie!

Date de contact !

     

        În cazul în care ai întrebări sau ai nevoie de alte informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi la:

       Nr. telefon: 0746 605 395

       E-mail: viorel.mocanu@destine-broker.ro