fbpx

Viorel Vasile MOCANU – Consultantul tău de la DESTINE BROKER!

 O idee care aduce un plus de valoare și schimbă profund viața ta!

Dacă completezi formularul de mai jos, vei primi informații detaliate cu privire la pașii concreți pe care trebuie să-i parcurgi pentru a obține sprijin financiar pe termen lung!

Pentru alte detalii, înscrie-te aici 👇

Viața, seamănă cu o poveste! Fă-o să fie un voiaj spre fericire!

      În calitate de partener al Destine Broker de Asigurare-Reasigurare SRL, mă ofer să îți împărtășesc experiența mea, pentru a te orienta în vasta gamă de produse din categoria asigurărilor de viață și pentru a te asista în alegerea celui mai potrivit produs în funcție de nevoile tale.

      De ce vin către tine în acest mod⁉️

      ➡️Deoarece fiecare zi vine cu provocări proprii și este crucial să deții controlul asupra tuturor aspectelor vieții tale pentru a le înfrunta cu succes.

      ➡️Dacă vrei să trăiești viața așa cum îți dorești, acordă o atenție deosebită detaliilor care fac diferența.

Așa că:

      ➡️Gândește-te și protejează ceea ce contează cu adevărat pentru tine, fiindcă, fericirea nu o primești de-a gata. Ea vine din acțiunile tale!

Protejează-ți viața cu o Asigurare de Viață!

Asigurarea de viață, este considerată a fi produsul cel mai altruist al planurilor financiare, pentru că cel care își asigură viața, o face întotdeauna în beneficiul celor apropiați, din grijă pentru aceștia.

      Asigurările de viață, sunt produse complexe, care, pe lângă protecție, oferă și alte avantaje, cum ar fi economisirea, investirea, obținerea unor venituri pe o perioadă determinată, sau transformarea acestora în pensie viageră, tratament medical etc.

      Asigurările de viață, reprezintă planuri financiare complexe, care se încheie pe termen mediu sau lung. De aceea, înțelegerea clauzelor contractuale și selectarea produsului potrivit sunt esențiale.

Eu, în calitate de consultant al tău, îți stau alături!

        În calitate de consultant Destine Broker de Asigurare-Reasigurare SRL., te pot ajuta și îndruma întotdeauna în alegerea produsului potrivit pentru tine, care să îți asigure confortul și siguranța financiară de care ai nevoie.

       Dacă ar fi să îți răspunzi la o întrebare, precum:

       Ce opțiune are familia ta în cazul în care, datorită unui eveniment neprevăzut, veniturile tale cu care tu contribui la bunăstarea acesteia, ar dispărea?

       Care ar fi răspunsul tău⁉️

       ➡️Dacă răspunsul la această întrebare este ,,nu știu,, o soluție inteligentă și facilă, este o asigurare de viață cu componentă de protecție.

       ➡️Și nu uita: Cu ajutorul asigurării de viață, familia ta își păstrează standardul material în situații neprevăzute.

Asigurarea de viață, răspunde nevoilor tale!

       Știi care este marea provocare pentru tine Să accepți să te informezi și să lucrezi la viitorul tău financiar.

       Și pornind de aici, am două întrebări pentru tine:

       ➡️Cât de important este pentru tine să îți menții standardul de viață și după pensionare

       Un răspuns sincer și corect, îl obții analizând beneficiile unei asigurări de viață cu componentă de economisire sau investiție. Ea îți oferă oportunitatea de a-ți suplimenta veniturile la vârsta pensionării, astfel încât, să îți păstrezi nivelul de trai în continuare, pentru care ai muncit o viață întreagă.

➡️Unde îți dorești să studieze copiii tăi⁉️

       Un alt răspuns sincer și corect, ți-l oferă asigurarea de studii pentru copii, fiindcă, ea poate constitui garanția că situația materială nu va influența decizia copilului tău, când va veni vremea să meargă la studii.

      👉 Cel mai prețios cadou, ce poate fi oferit copilului tău, este investiția în viitorul lui, iar investiția alocației de stat pentru copii într-un program financiar de studii, poate fi soluția cea mai bună. Cu siguranță îți va fi recunoscător la maturitate, pentru că i-ai asigurat ,,UN START BUN” în viață.

       Aceste două motive ne pot demonstra, că asigurarea de viață este pe drept, cel mai inteligent produs inventat de mintea umană.

Și e simplu, fiindcă soluțiile sunt la îndemâna noastră!

       În urma unei discuții cu mine, o să descoperi și o să înțelegi care sunt beneficiile ce ți le pot oferi pentru ați îndeplini anumite dorințe.

      Vrei să știi ce soluții am pentru tine? Vrei să știi cum alegem împreună, varianta cea mai bună pentru protecția și siguranța financiară a viitorului tău

       Nu te costă nimic. Doar timp pentru a te informa și vei ști  “cum să te pregătești pentru neprevăzut”.

       Așa că, urmărește-mă!

       Am posibilitatea să-ți aduc în atenție, produse de asigurare de viață de la mai mulți parteneri, fiindcă, lucrez cu MetropolitanLife, Allianz Țiriac, Grawe, Gropupama, Asirom, etc. și îți ofer:

       ➡️Soluții înțelepte de protecție la riscuri, precum:

  1. Invaliditate Permanentă și Parțială din Accident / Deces.
  2. Afecțiuni Grave: – Ultramed – Smart Protect.
  3. A doua opinie medicală.
  4. Spitalizare din accident / Spitalizare din accident și îmbolnăvire.
  5. Chirurgie din accident / Chirurgie din accident și îmbolnăvire.
  6. Fracturi și arsuri din accident.
  7. Exonerare de la plata primelor.
  8. Acordul de protecție a copilului.

➡️Soluții de economisire garantate, precum:

      →Suma asigurată garantată prin contract.

      →Sau alte Beneficii, precum:

  1. Participare la profit.
  2. Bonusuri pentru loialitate.
  3. Bonusuri pentru zero despăgubiri.
  4. Bonusuri pentru evenimente fericite.

       ➡️Soluții de investiție de tip Unit Linked, cu beneficii precum:

  1. Planificare financiară pentru viitor.
  2. Protecție personală și a familiei.
  3. Bonusuri.
  4. Beneficii neimpozabile.
  5. Flexibilitate.
  6. Simplitate și transparență.

Și Acum Decizia Ta !

Ce spui⁉️

       Ți se par interesante cele prezentate mai sus⁉️

       Dacă răspunsul este DA și vrei să afli mai multe despre aceste produse, sau dorești o ofertă de asigurare, acționează acum cu un click pe ÎNSCRIE-TE ACUM, apoi completează datele cerute de formular și eu îți voi răspunde în cel mai scurt timp.

 Știi ce câștigi dacă dai click pe ÎNSCRIE-TE ACUM⁉️

  1. Timp valoros pentru tine și familia ta, informații la zi, materiale educative, instrumente Gratuite, Oferte Personalizate, Garanția Serviciilor Oferite, acces la comunitatea noastră.
  2. Asistență în cazul ivirii unor situații neprevăzute.
  3. Și nu în ultimul rând, siguranță financiară pentru tine și familia ta și protecția sănătății, iar dacă recomanzi mai departe aceste informații printr-un share, nu uita că faci bine și altor oameni!

Date de contact !

       În cazul în care ai întrebări sau ai nevoie de alte informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi la:

➡️Nr. telefon: 0746 605 395

➡️E-mail: viorel.mocanu@destine-broker.ro