fbpx

Viorel Vasile MOCANU – Consultantul tău de la DESTINE BROKER!

O idee care aduce un plus de valoare și schimbă profund viața ta!

Dacă vrei să te asiguri de sprijinul financiar în cazul unor probleme de sănătate, ai opțiunea de a te înscrie și a urma un set concret de pași pentru a gestiona această situație.

Pentru alte detalii, înscrie-te aici 👇

Sănătatea este precum o poveste fermecătoare, o călătorie către fericire și bună stare!

      În calitate de partener al Destine Broker de Asigurare  – Reasigurare SRL, sunt aici să împart cu tine cunoștințele mele și să te călăuzesc prin varietatea de produse din categoria asigurărilor de sănătate. Misiunea mea este să te ajut să găsești produsul care se adaptează perfect nevoilor tale.

      De ce vin către tine în acest mod⁉️

      ➡️Deoarece în fiecare zi apar provocări noi și este esențial să poți gestiona și controla toate aspectele vieții tale pentru a le depăși cu succes.

      ➡️Dacă îți dorești ca viața să se desfășoare așa cum îți dorești, fii atent la detaliile care fac diferența.

Așa că:

      ➡️Gândește-te și asigură-te că protejezi ceea ce are cu adevărat importanță pentru tine, deoarece fericirea nu vine în mod automat. Ea este rezultatul acțiunilor tale!

Eu, în calitate de consultant al tău, îți stau alături!

        Voi fi întotdeauna alături de tine pentru a te ghida în selectarea produsului ideal, astfel încât să beneficiezi de confort și stabilitate financiară, conforme cu nevoile tale.

       Dacă ar fi să îți răspunzi la o întrebare, precum:

       Ce opțiune are familia ta în cazul în care, datorită unui eveniment neprevăzut, veniturile tale cu care tu contribui la bunăstarea acesteia, ar dispărea?

       Care ar fi răspunsul tău⁉️

       ➡️Dacă răspunsul la această întrebare este ,,nu știu,, o soluție inteligentă și facilă, este o asigurare de sănătate privată.

       ➡️Și nu uita: Cu ajutorul asigurării de sănătate, familia ta își păstrează standardul material în situații neprevăzute.

Este o vorbă: O minte sănătoasă într-un corp sănătos = O viață fericită!

Asigurarea de sănătatea privată individuală reprezintă soluția benefică în momentul de necesitate.

     

      Beneficierea de servicii medicale de calitate superioară față de cele oferite de sistemul public de sănătate poate fi realizată în mod eficient prin încheierea unei asigurări de sănătate private.

      Îți pot furniza informații despre serviciile de asigurări de sănătate private, oferindu-ți acces la cele mai prestigioase clinici din România și din străinătate. Vei beneficia de soluții de top pentru a-ți proteja sănătatea în mod eficient.

 

        Prin Destine Broker de Asigurare-Reasigurare SRL, te asigurăm că:

  1. în eventualitatea nedorită a unui diagnostic cu cancer, specialistul dedicat cazului tău, te ghidează prin toate etapele ca să ajungi rapid și eficient la cele mai potrivite soluții de tratament și vindecare.
  2. în situațiile neplăcute, care presupun spitalizare și intervenții chirurgicale, ai acces la servicii medicale de top, fiindcă, avem parteneri de cursă lungă și te asigur că facem echipă de succes cu acești parteneri în toate momentele vieții tale, care presupun investigații, tratamente sau proceduri medicale complexe, precum:

       – spitalizare, tratament la domiciliu după externare, indemnizație pentru maternitate, consultații la medic generalist, consultații, diagnosticare și alte taxe plătite la medici specialiști (inclusiv taxe plătite pentru analize medicale, radiografii, ecografii etc),

       – intervenții chirurgicale, servicii de ambulanță, decesul ca urmare a unor boli sau accidente asigurate, procurare medicamente și vaccinuri, tratament dentar, analize de laborator etc.

 

       Asigurarea de sănătate privată pentru Persoanele Juridice, reprezintă o soluție excelentă pentru a asigura beneficii angajaților. 

       O afacere sănătoasă înseamnă o echipă motivată, cu angajați motivați, care contribuie la succesul companiilor.

       De aceea, sănătatea și liniștea lor sufletească sunt extrem de importante.

       Ție Persoană Juridică, îți propun să le oferi angajaților tăi asigurarea privată de sănătate. Astfel, ești sigur că le va fi ușor să treacă peste eventuale momente mai puțin plăcute și să rămână liniștiți și productivi. Siguranța angajaților tăi înseamnă prosperitate pentru afacerea ta!

Asigurarea privată de sănătate pentru companii cu 5 – 10 angajați!

Asigurarea privată de sănătate pentru companii cu 11 – 50 angajați!

Asigurarea privată de sănătate pentru companii cu 51 – 100 angajați!

       Beneficii oferite angajatorilor:

  1. Adaptare la organigrama companiei.
  2. Angajatul și angajatorul în câștig.
  3. Potrivit Codului Fiscal (2016), prima de asigurare beneficiază de avantaje fiscale până în limita a 400 de Euro pe an pentru fiecare angajat, aceasta fiind integral deductibilă de la plata impozitelor și contribuțiilor sociale.
  4. Sprijinirea resurselor umane.
  5. Productivitate crescută.
  6. Management mai eficient.
  7. Cultura organizațională îmbunătățită.

         Beneficii oferite angajaților:

  1. Servicii medicale de înaltă calitate.
  2. O rețea vastă de furnizori de servicii medicale la nivel național.
  3. Programări telefonice.
  4. Decontare directă.

          Concluzia: Cu astfel de servicii medicale în sistem privat, nu mai ai de ce să te îngrijorezi de costuri, condiții sau nevoi neprevăzute.

Și Acum Decizia Ta !

Ce spui⁉️

       Ți se par interesante cele prezentate mai sus⁉️

       Dacă răspunsul este DA și vrei să afli mai multe despre aceste produse, sau dorești o ofertă de asigurare, acționează acum cu un click pe ÎNSCRIE-TE ACUM, apoi completează datele cerute de formular și eu îți voi răspunde în cel mai scurt timp.

 Știi ce câștigi dacă dai click pe ÎNSCRIE-TE ACUM⁉️

  1. Timp valoros pentru tine și familia ta, informații la zi, materiale educative, instrumente Gratuite, Oferte Personalizate, Garanția Serviciilor Oferite, acces la comunitatea noastră.
  2. Asistență în cazul ivirii unor situații neprevăzute.
  3. Și nu în ultimul rând, siguranță financiară pentru tine și familia ta și protecția sănătății, iar dacă recomanzi mai departe aceste informații printr-un share, nu uita că faci bine și altor oameni!

Date de contact !

       În cazul în care ai întrebări sau ai nevoie de alte informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi la:

➡️Nr. telefon: 0746 605 395

➡️E-mail: viorel.mocanu@destine-broker.ro