fbpx

Viorel Vasile MOCANU – Consultantul tău de la DESTINE BROKER!

O idee care îți aduce un plus de valoare și transformă în mod profund viața ta!

După ce te înscrii, vei primi instrucțiuni precise referitoare la pașii esențiali pentru a te asigura că vei avea o pensie confortabilă pe toată durata vieții tale!

Pentru alte detalii, înscrie-te aici 👇

Educația bună, aduce pensia mare! Fă-o să fie un voiaj spre fericire!

     În calitate de partener al Destine Broker de Asigurare-Reasigurare SRL, mă ofer să îți împărtășesc experiența mea, pentru a te orienta în vasta gamă de produse din categoria pensiilor private facultative și pentru a te asista în alegerea celui mai potrivit fond de pensii, adaptat nevoilor tale.

      De ce vin către tine în acest mod⁉️

      ➡️Deoarece fiecare zi vine cu provocări proprii și este crucial să deții controlul asupra tuturor aspectelor vieții tale pentru a le înfrunta cu succes.

      ➡️Dacă vrei să trăiești viața așa cum îți dorești, acordă o atenție deosebită detaliilor care fac diferența.

Așa că:

      ➡️Gândește-te și fă pașii care contează cu adevărat pentru tine, fiindcă, pensia nu o primești de-a gata. Ea vine din acțiunile tale!

În calitate de consultant, sunt aici să te sprijin și să te ghidez!

            În calitate de consultant Destine Broker de Asigurare-Reasigurare SRL., te pot ajuta și îndruma întotdeauna în alegerea fondului de pensii potrivit pentru tine, care să îți asigure confortul și siguranța financiară de care ai nevoie.

       Dacă ar fi să îți răspunzi la o întrebare, precum:

       Ce opțiune are familia ta în cazul în care, datorită unui eveniment neprevăzut, veniturile tale cu care tu contribui la bunăstarea acesteia, ar dispărea?

       Care ar fi răspunsul tău⁉️

       ➡️Dacă răspunsul la această întrebare este ,,nu știu,, o soluție inteligentă și facilă, este încheierea unei pensii private facultative pilonul III.

       ➡️Și nu uita: Cu ajutorul pensiei private facultative pilonul III, familia ta își păstrează standardul material în situații neprevăzute.

O pensie privată facultativă = O viață sigură și liniștită la bătrânețe!

       Dezechilibrul bugetului sistemului public de pensii, ridică mari semne de întrebare cu privire la capacitatea sa de a asigura confortul necesar la vârsta pensionării.

       Din fericire pentru noi toți, începând din anul 2007, în România a fost implementat sistemul pensiilor private facultative, la care poți contribui lunar cu până la 15% din salariul tău lunar.

Avantajele pensiei facultative:

Stabilitate financiară – contribuțiile la un fond privat de pensii facultative îți vor crește veniturile încasate la pensionare. în fiecare an, primești, gratuit, un extras de cont cu situația centralizată a contribuțiilor tale.

Deductibilitate fiscală – contribuțiile tale la fondul de pensie facultativă nu sunt impozabile, în limita a 400 de euro pe an din impozitul pe venit.

Profitabilitate – contribuțiile tale pentru pensia privată facultativă sunt investite de către administratorul de fond în instrumente care generează randamente și care se adaugă sumelor cotizate. Investițiile administratorilor de fonduri de pensii private facultative sunt monitorizate constant de către Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Și Acum Decizia Ta !

Ce spui⁉️

       Ți se par interesante cele prezentate mai sus⁉️

       Dacă răspunsul este DA și vrei să afli mai multe despre aceste produse, sau dorești o ofertă de asigurare, acționează acum cu un click pe ÎNSCRIE-TE ACUM, apoi completează datele cerute de formular și eu îți voi răspunde în cel mai scurt timp.

 Știi ce câștigi dacă dai click pe ÎNSCRIE-TE ACUM⁉️

    1. Timp valoros pentru tine și familia ta, informații la zi, materiale educative, instrumente Gratuite, Oferte Personalizate, Garanția Serviciilor Oferite, acces la comunitatea noastră.
    2. Asistență în cazul ivirii unor situații neprevăzute.
    3. Și nu în ultimul rând, siguranță financiară pentru tine și familia ta și protecția sănătății, iar dacă recomanzi mai departe aceste informații printr-un share, nu uita că faci bine și altor oameni!

Date de contact !

       În cazul în care ai întrebări sau ai nevoie de alte informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi la:

➡️Nr. telefon: 0746 605 395

➡️E-mail: viorel.mocanu@destine-broker.ro