Alege Destine Broker

Oferă o protecție financiară în caz de pierdere, deteriorare sau întârziere în livrarea mărfurilor pe parcursul transportului internațional.

Asigurare CMR; broker de asigurare; asigurare; despagubiri; riscuri

Asigurare pentru marfa transportata si carausi – este un produs indispensabil si obligatoriu prin lege in cazul transportului intern si international. Polita are ca beneficiar transportatorul, in calitate de caraus, caruia ii este asigurata raspunderea pe timpul transportului. Aceasta este aboslut necesară în acest caz. Se acordă pentru autovehiculele stipulate in contractul de asigurare.

Asigurare CMR; broker de asigurare; asigurare; despagubiri; riscuri

Avantaje și riscuri ce sunt acoperite

  • Se evită pierderea si avarierea marfurilor pe durata transportului rutier. Aici, se include si furtul. Cu o singură mențiune după cum urmează. Daca vehiculul incarcat cu marfa este transportat o parte a traseului pe mare, cale navigabila interioara, cale ferata sau aeriana in executarea unui transport unitar fara descarcarea marfii din vehicul, prezenta polita acopera intreg transportul mixt.
  • Se evită intarzierea in livrare, in limita taxelor de transport.
  • Se evită in limita sumei asigurate, cheltuielile rezonabile efectuate pentru prevenirea producerii riscului. De asemenea, se vizeaza salvarea sau limitarea pagubelor. Precum si cheltuielile de expertiza si de judecata cand asiguratul a fost obligat la despagubiri intr-o actiune civila.

ALEGE SIGURANȚA

Aceasta acoperă răspunderea transportatorului și ajută la minimizarea riscurilor pentru ambele părți implicate în tranzacția comercială.

Pe lângă aspectul financiar, se oferă un nivel important de securitate și încredere. Transportatorii pot oferi servicii mai sigure și mai fiabile clienților lor, știind că au o poliță de asigurare care acoperă eventualele daune sau pierderi. Acest lucru îmbunătățește reputația și imaginea companiilor de transport și facilitează încheierea de noi contracte comerciale.

REGULI IN ALTE TARI

De asemenea, este un element esențial pentru respectarea reglementărilor și convențiilor internaționale. În multe țări, transportatorii rutieri sunt obligați prin lege să aibă o poliță de asigurare. Acest lucru este necesar pentru a putea desfășura activități de transport internațional. Astfel, această asigurare protejează părțile implicate. Totodată, demonstrează respectul pentru reglementările în vigoare și asigură conformitatea în domeniul transportului rutier internațional.

CONCLUZIE

În concluzie, asigură un nivel adecvat de răspundere și protecție financiară. Este necesară în operațiunile de transport rutier internațional. Aceasta contribuie la securitatea și încrederea în relațiile comerciale, oferindu-le părților implicate un cadru juridic și financiar solid pentru desfășurarea activităților de transport